Megmenekülhet a prolisorozat

Vágólapra másolva!
Az NBC elkaszálta, egy kisebb kábelcsatorna viszont még folytathatja A nevem Earl című vígjátéksorozatot.
Vágólapra másolva!

A nevem Earl-t négy évad után unta meg az NBC vezetősége, de a rajongók szerint bőven lenne még szufla a történetben. A Twitteren mentőakciót is indítottak kedvenc sorozatukért, és egy ideig abban reménykedtek, hogy valamelyik nagy csatorna, talán a Fox vagy az ABC átveszi a szériát.

A nagyoknak azonban nem kellett a műsor, így a gyártó Twentieth Century Fox TV most egy kábeles adóval, a TBS-szel tárgyal a sorozat átvételéről. A csatorna eddig A nevem Earl ismétléseit sugározta, ezért is lenne kézenfekvő, hogy folytassa a történetet.

A széria amúgy is passzolna a TBS saját műsorrendjébe, mely több - itthon kevéssé ismert - vígjátéksorozatot tartalmaz. A tárgyalások egyelőre azonban még kezdeti szakaszban járnak, annyit lehet tudni, hogy megállapodás esetén a TBS egy plusz évaddal, egészen pontosan tizenhárom epizóddal toldaná meg a sorozatot.

A nálunk a Comedy Centralon látható A nevem Earl egyébként egy lakókocsipark és egy lepukkant motel proli kompániáját mutatja be, a középpontban a címbeli Earllel, aki egy listát vezet korábbi szemétkedéseiről, és sorra megpróbálja jóvá tenni azokat. A sorozatban az az igazán zseniális, hogy a hihetetlenül prosztó vagy épp sík egyszerű karaktereket is szerethetővé tudja tenni.