A Mézga családdal és két új sorozattal nyaral az MTV

Vágólapra másolva!
A nagyobb csatornák közül az MTV ismertette elsőként nyári terveit: lesz foci a Konföderációs Kupa mérkőzéseivel, két sorozat (Szeretők és A vadon bűvöletében) mellett. A gyerekek pedig megkapják szüleik régi kedvenceit.
Vágólapra másolva!

A 89-es politikai fordulatot követő sorozat, a Visszajátszás friss epizódokkal jelentkezik nyáron: hétfőnként rendszerváltó politikusok portréit láthatjuk a műsorban. Könnyedebb műfajú a júniustól ismét induló Balatoni nyár: az MTV naponta információkkal, programajánlókkal jelentkezik a tó partjáról.

A délelőtti órákban a gyerekeknek kínál klasszikus mese- és ifjúsági filmeket az m1. A minden hétköznap reggel 9-től, a Nap-kelte után műsorra tűzött válogatásban visszatér a Keménykalap és krumpliorr, a Vuk, a Mézga család, a Süsü, a sárkány, de lesz Fantasztikus nagynéni és Csutak a mikrofon előtt is.

Jövő szombaton indul a Szeretők című új BBC-sorozat az m1-en, s ugyancsak főműsoridőben adja az MTV A vadon bűvöletében első évadát: a csütörtök és péntek esténként jelentkező sorozat egy angol család története, akik Dél-Afrikába költöznek, hogy vadrezervátumot hozzanak létre.

Nyár van, tehát ismétlések is lesznek: Kepes András Különös történetek című műsorát, az Üdítő-t és a Beugró-t nézhetik újra az érdeklődők, de mától a Tűzvonalban első évadja is visszajön, Az Este után. Az m2 régebbi filmeket ad, és a Dublini doktorok-at vetíti a sorozatrajongóknak.

Az m1 hetente háromszor (kedd, csütörtök és szombat éjszakánként) vetíti az A38 hajó jazz-, reggae- és világzenei produkcióit. A négyévente esedékes, ezúttal Dél-Afrikából jelentkező Konföderációs Kupa pedig a sportrajongóknak szól, ez június 14-én kezdődik.