A legbénább tévés imitátorok

Vágólapra másolva!
Vannak emberek, akik abból élnek (vagy legalábbis abból szerzik keresetük egy részét), hogy hasonlítanak egy híres emberre. Elvis Presley- vagy Michael Jackson-imitátorokkal Dunát lehetne rekeszteni, de gyakorlatilag majd minden közéleti személyiségnek van alteregója, sportolóknak és politikusoknak éppúgy, mint színészeknek. Cikkünkben a tévéhez kapcsolódó legbénább imitátorokból válogattunk, részben a Culture Buzz gyűjtése alapján.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

Pamela Andersonnak ez az alteregója inkább tűnik transzvesztitának vagy amatőr birkózónak, mint a Playboy címlapján többször díszelgő hölgynek. Izmos karjához és aránytalanul nagy fejéhez korántsem társul olyan test, mint Pameláé, de ez mindegy is, mert az arcon is csak a puffadt száj emlékeztet a Baywatch egykori sztárjára. Talán csak egy legénybúcsú legvégén lehetne sikere, amikor már az összes vendég merev részeg.

Forrás: [origo]

+ + +

Jennifer Aniston

Egy Jennifer Anistonhoz hasonló alkatú nő, ám jóval kerekebb fejjel, egyáltalán, az arcon nem sok hasonlósággal - leszámítva persze a jellegzetes frizurát, amilyet viszont minden harmadik nő csináltatott magának a Jóbarátok sikere idején. Aniston exférjének, Brad Pittnek a hasonmása sem emlékeztet sokban az eredetire, arról nem is beszélve, hogy ez a felállás már régóta nem aktuális, így a közös produkciónak vajmi kevés értelme van.

Forrás: [origo]

+ + +

Phoebe / Lisa Kudrow

Aniston Jóbarátok-beli kolléganőjét sem sikerült rendesen imitálni: szőke paróka, hippiruha, a kézbe egy gitár, és már kész is Phoebe, vagyis Lisa Kudrow. Lényegtelen, hogy az arc egyáltalán nem hasonlít, a hölgy némi plusz pénzért talán még a Büdös macská-t is előadja egy rajongói bulin - úgy biztosan el tudja játszani, mint Phoebe a sorozatban.

Forrás: [origo]

+ + +

Oprah Winfrey

A fehéreknek talán elmegy, de a feketék biztos nem keverik össze ezt az imitátort a talkshow-k királynőjével, Oprah Winfrey-vel. Kezdjük ott, hogy a hölgy jóval fiatalabb Oprah-nál, ráadásul hetvenes évekbeli göncökben feszít - talán az akkori Oprah-t kívánja megjeleníteni? Ennek viszont semmi értelme, hisz a műsorvezető akkor még nem igazán volt ismert, csak 1986-ban jelentkezett show-jával.

Forrás: [origo]

+ + +

Hannah Montana / Miley Cyrus

Nemcsak hogy nem hasonlít Hannah Montanára (vagy az őt játszó Miley Cyrusra), de vagy egy tízessel idősebb is nála. Hannah Montana épp amiatt érdekes, hogy még kamasz, nemrég ráadásul az is kiderült, hogy a sorozatnak a következő évadja lesz az utolsó - vagyis Hannah Montana sose lesz ilyen idős a történet szerint.

Forrás: [origo]

+ + +

Steve Irwin

A fickót előbb gondolnánk Michael J. Fox hasonmásának, mint a Krokodilvadászként elhíresült Steve Irwinének. A magasság (pontosabban az alacsonyság) ugyan stimmel, mint ahogy a ruházat is, de az arcszerkezet teljesen más. Arról nem is beszélve, hogy a pali vicces műsort csinálhat (legalábbis a kép alapján erre következtetünk), ez pedig nem vall éppen jó ízlésre, figyelembe véve Irwin halálának körülményeit, és azt, hogy viszonylag rövid idő telt el azóta.

Forrás: [origo]

+ + +

Roseanne / Roseanne Barr

Egyszerűen egy kövér nő, hasonló frizurával, mint amilyen a Roseanne címszerepét alakító Roseanne Barrnak volt a sorozatban - más hasonlóságot nemigen találtunk kettejük között. Igaz, azt is nehéz elhinni, hogy valaki egy Roseanne-imitátort hív meg a szülinapi partijára (mikor az eredeti sem túl szórakoztató), úgyhogy voltaképpen tök mindegy.

Forrás: [origo]

+ + +

Columbo / Peter Falk

Michael Pasternak figurája még Walter Matthaunak is jobban elmenne, mint Columbo hadnagynak. A krumpliorr, a kövérkés arc cseppet sem emlékeztet Peter Falkra, a színész leghíresebb szerepére legfeljebb a ruházat és a kiegészítők (szivar, jegyzettömb) utalnak. Az imitátor egyetlen előnye, hogy műsorát teljesen személyre szabja, a meghívottakhoz igazítva a poénokat.

Forrás: [origo]