Eltűntek a Született feleségek

Vágólapra másolva!
Az ötödik évad 11. része után lepihentek itthon, folytatás ősszel.
Vágólapra másolva!

A legtöbb magyar tévéző - miközben igyekszik megnézni minden részt kedvenc sorozatából - ritkán van tisztában azzal, hogy hányadik évadnál jár a történet, évadzárót vagy csak egy rafináltabb cliffhangert kap egy epizód végén. És miközben a hazai tévécsatornák a premierekről felső sarokban villogó képpel, előzetesekkel, számos marketingfogással informálják a tévézőket, city-lightokkal az utcai járókelőket, valahogy elfelejtik közölni a szimpla nézőkkel, ha levesznek valamit, hogy furfangosan más műsort tegyenek a helyére, az adott, megszokott sávba.

Most az 5. évad 11. része után a Született feleségek vonulnak el igen hosszú nyári szünetre, hiszen csak a vakáció után, valamikor ősszel térnek vissza, hogy folytatódjék az amúgy 24 részes évad. A heti részben Melina és Bree összecsapása volt a téma, Susan mámoros éjszakája és Carlos vívódása mellett, de számos elvarratlan szál maradt, Portert is elő kell kerítenie a Scavo családnak, ahogy a Dave-vonal sem zárult le. A felületes szemlélőnek is feltűnhetett, hogy ez nem évadzáró, nagy csattanóval, sok feszültséggel -, de várni kell őszig annak, aki legálisan szereti nézni a kertvárosi asszonyok kalandjait.

A TV2 a Rúzs és New York-ot teszi a kilences sávba jövő keddtől, és marad a nőknek szánt este, mert tíztől a 2007-es Álomgyári feleség (The Starter Wife) érkezik a csatornára. A sorozat főszereplője Debra Messing, kinek karaktere boldog és kiegyensúlyozott, ám a férj hirtelen bejeleni, hogy válni akar, így minden összeomlik. A sorozatról később bővebben írunk.