Nyolcas ikrekről készül reality

Vágólapra másolva!
Januárban nyolcas ikreknek adott életet egy amerikai nő: a gyerekekről (és további testvéreikről) Nagy-Britanniában készül dokumentumfilm.
Vágólapra másolva!

Nadya Suleman az év elején nyolcas ikreket hozott a világra, ami óriási szenzációnak számít: utoljára 1998-ban volt erre ismert példa, de a Chukwu házaspárnak akkor volt olyan gyereke, aki meghalt az első hetekben, itt pedig mindegyik túlélte a kritikus időszakot.

Az amerikai nő esetével eddig is sokat foglalkozott a média: az angol nyelvű sajtó külön nevet adott neki (Octo-Mom), volt, aki pornózásra akarta rábírni, így nem csoda, hogy előbb-utóbb a tévécsatornák is eljutottak egy reality ötletéig. A dolog most vált biztossá, Suleman a Life & Style magazinnak hivatalosan is bejelentette, hogy dokumentumfilmet készít a gyerekeiről.

A Nagy-Britanniában készülő sorozatban nemcsak a nyolcas ikrek fognak "szerepelni", de Suleman másik hat gyereke is, így a reality jócskán túltesz a hasonló törekvésű Jon & Kate Plus 8 című szérián, amely egy tízfős nagycsaládot mutat be. Suleman elég optimista, nyilatkozata szerint ugyanis addig folytatná a szériát, míg gyerekei 18 évesek nem lesznek - ehhez képest a legidősebb is csak hétéves.

Mindenesetre a tizennégy gyermekes anyuka vigyázni szeretne arra, hogy gyermekei személyisége ne nagyon torzuljon a kamerák állandó jelenléte miatt, így show-ja nem afféle napi reality lenne. A műsor készítői évente hat alkalommal látogatnának el hozzá, csupán a fontosabb eseményeken vennének részt.