Musical egy Big Brother-szereplőről

Vágólapra másolva!
Jade Goody egy közeli barátja musicalt ír az elhunyt médiaszereplőről.
Vágólapra másolva!

Danny Hayward, a közelmúltban elhunyt Big Brother-szereplő régi barátja szerdán, egy partin jelentette be, hogy jó ideje dolgozik egy musicalen, írja a Mirror. A kompozíció Jade, the Musical címen futna, és természetesen a hatalmas médiapublicitást kapott nő életéről szólna. Haywards még nem tudja, ki alakíthatná Jade-et, a szerepre még keresik a megfelelő embert.

A korábban fogorvosi asszisztensként dolgozó Goody a Big Brother-ben lett országosan ismert, majd több reality-ben szerepelt, könyvet is írt, sőt, később a VIP Big Brother-be is behívták. Miután 2008 augusztusában megtudta, hogy gyógyíthatatlan rákos, és csak hónapjai vannak hátra, minden léptét követte a brit média. Korábban, több rasszistának is értelmezhető beszólása miatt igen ellenségesek voltak vele a lapok (egy indiai színésznővel volt gondja, a csatorna pedig 50 ezer dühödt levelet kapott a tévézőktől), de márciusi halála előtt címlapok tucatjait kapta, és az újságírók hozzáállása is megváltozott.

Magyarországon nem akart senki valóságshow-szereplőről musicalt írni, viszont egy reality-arc, a kezdetben Big Brother-es, majd a Való Világ villába is beköltöző Pongó tervezgette hosszan, hogy írna egy ilyen művet a VV-sorozatok akkori műsorvezetőjéről, Stohl Andrásról, akit ő nagyon tisztel. A színész akkor udvariasan kitérő választ adott a megkeresésre.