Vágólapra másolva!
Sokakkal előfordult már, hogy egy sorozatot egy remekül felépített karakter, egy jó nő vagy sármos pasi miatt nézett, és sajnálta, hogy nem kap több szerepet az adott színész.
Vágólapra másolva!

Előfordul sorozatok követése közben, hogy a filmszakra sem járt, egyszeri tévézőnek is feltűnik, mennyire kiemelkedik egy-egy karakter a többi közül. Vannak figurák, akik egymagukban viszik a show-t, és kitűnnek a kevésbé jellegzetes társak közül.

Ezúttal a boston.com állított össze egy listát olyan arcokról, akik többet érdemelnének, akik kiemelkednek jelen közegükből. A cikk szerint ilyenek Sandra Oh (Christina Yang) a Grace kliniká-ban, Jin Parsons (Sheldon) a The Big Bang Theory-ben, vagy a csudálatos nevű Roma Maffia, aki Lizt alakítja a Kés/Alatt-ban. A szerkesztők jobb szerepet adnának Patrick Swayze-nek, aki a The Beast-ben kapott kemény zsarut, de Patricia Wettinget is kiemelkedőnek találják a Testvérek csapatához képest. A teljes lista itt található.

Olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk: ki az, aki láthatóan tehetségesebb, mint társai? Mely színész vagy karakter emelkedik ki a magyar sorozatok mezőnyéből? Van olyan külföldi sorozat, melyet csak egy színész miatt néz? Írja meg nekünk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!