Új arcok is búcsúztatják a Vészhelyzetet

Vágólapra másolva!
Nemcsak a régi dokik térnek vissza a Vészhelyzet fináléjára, de egy-két máshol látott ismerős is felbukkan.
Vágólapra másolva!

Legutóbb itt cikkeztünk arról, hogy a régi stábból kiket sikerült visszacsábítani egy Vészhelyzet-beli vendégszereplésre: hosszas rábeszélés után végül George Clooney is igent mondott, de például a Hathaway nővért alakító Julianna Marguliest vagy az egyébként már rég halott Green doktort (Anthony Edwards) is láthatjuk az utolsó részek valamelyikében.

Nem lenne viszont igazán ütős a finálé, ha más sztárvendégek nem kapnának helyet a történetben: a március 12-i részben - amelyben Clooney és Margulies is megjelenik - például az Oscar-díjas Susan Sarandont láthatják az amerikai nézők. A színésznőnek nem ez lesz egyébként az első tévés szereplése, hisz a Ments meg!-nek több epizódjában is játszott, de annak idején feltűnt például a Jóbarátok-ban is.

Az április 2-i, vagyis a legutolsó részben kapott szerepet Alexis Bledel, aki a Szívek szállodája Roryjaként tett szert szélesebb körű ismertségre. A fiatalabb Gilmore-lány alakítójának így nem sok ideje marad kibontakoztatni új karakterét, pedig egy gyakornokot fog játszani, aki frissen kerül a sorozatbeli kórházba, és főnökei egyből a mélyvízbe dobják.

A maga idejében forradalmi, a kórházi sorozatokat megreformáló Vészhelyzet a tizenötödik évadjával búcsúzik a nézőktől. A szériára nálunk is sokan kíváncsiak voltak, az 1997-1998-ban vetített szezonnak például több része is hárommilliós nézettséggel ment.