Vámpír lesz a Lost szépfiúja

Vágólapra másolva!
A Lost-ból ismert Ian Somerhalder is csatlakozott a Vampire Diaries stábjához, ő játssza az egyik vámpírt.
Vágólapra másolva!

Az LJane Smith könyvei alapján készülő Vampire Diaries egy középiskolás lányról szól, aki beleszeret egy vámpírba, ám kapcsolatukat a fiú kiléte mellett az sem könnyíti meg, hogy a srácnak van egy gonosz bátyja is.

Ezt a bátyót jeleníti meg Ian Somerhalder, akit a tévénézők többsége a Lost-ból ismer: a színész itt Boone Carlyle-t alakította, aki sokat segít a sérülteknek a repülőgép lezuhanásakor, de aztán ő maga is belehal egy későbbi balesetbe, Locke hallucinációjában viszont így is megjelenik.

Somerhalder a Lost előtt a Smallville-ben is feltűnt, a széria sikere után pedig eljátszhatta Marco Polót egy tévéfilmben, és szerepet kapott a Tell Me You Love Me című sorozatban. A Vampire Diaries-ben a beszélő nevű Damont játssza, aki egy szempillantás alatt képes játékosból ördögien gonosszá változni.

A színész a vámpíros sorozatnál olyan meglévő stábtagokhoz csatlakozik, mint Steve McQueen unokája, Steven R. McQueen, a Péntek esti fények-ből ismert Zach Roerig vagy a Törtetők szépsége, Kayla Ewell.