Korda Gyuri éjjel kezd

Vágólapra másolva!
A tévézők megszokhatták, hogy az RTL és a TV2 egyszerre jönnek elő nagyon hasonló műsorokkal. Most, némi csúszás után, a TV2 és a Viasat3 rukkol elő szinte egyforma produkcióval: az egyikben hazai celebek, a másikban pókermenők és pár médiaszemélyiség kártyázik mindenre elszántan.
Vágólapra másolva!

Pokerstars.hu - All in címmel indul a TV2 pókeres műsora február 20-án, minden pénteken este lesz a képernyőn. A celebek, akik feltűnnek a játékban, a sajtóanyag szerint a közelmúltban "hol vendéget fogadtak, hol Afrikában kalandoztak", azaz némi logikával kikövetkeztethető, hogy a Hal a tortán-ban és a Sztárok a fejükre estek-ben látott arcokkal találkozhat a tévéző.

21 adásra tervezik, 108 "hírességet" ígér a csatorna (ilyen nagy számnál csak bízni lehet abban, hogy "No Thanx Erik" nagyapja vagy "VV Anett" volt szeretője nem számít annak), ők küzdenek meg egymással hatfős asztaltársaságokban. Minden hetedik adásban pedig az addigi hat győztes, azaz a hat legjobb ül le a pókerasztalhoz, hogy kiderüljön, ki is közülük az Ászok Ásza. Nacsa Olivér Korda Györggyel közösen vezeti és kommentálja a műsort, a játékból kiesettek lelkét pedig Balázs Klári pátyolgatja, nyilván váltakozó sikerrel.

Unibet Pókermilliomos címmel a Viasat3 is indít műsort: tízmillió forint díjazással, hétfordulós No Limit Texas Hold'em rendszerű verseny adja a keretet. A csatorna közleménye szerint pókerbajnokokat, nagy neveket ültettek asztalhoz (Tóth Ricsi, Fóris Attila, Kaló Dénes, Szilasi Viki, Kwaysser Valdemár Ákos, azaz Luigi, és Traply Péter, azaz Bélabácsi).

A pár hét múlva induló sporteseményből az AGB Produkció készít 14 epizódos műsort, amelyet a Viasat3 este 11-kor tesz adásba - akárcsak a TV2. A Viasatnál a két kommentátor Papp Gergely, a TV2 egykori műsorvezető-riportere és Majka lesz.