Két Barátok közt-szereplő távozik

Vágólapra másolva!
Csütörtök este Tilda és Erik elköltözik a Mátyás király térről, alakítóik pedig elkezdhetnek spórolni, hisz válság idején nehéz új munkát találni.
Vágólapra másolva!

Szabó Erika és Réti Barnabás távozik az RTL Klub szappanoperájából, ma tűnnek fel utoljára. Előbbinek van egy másik munkahelye (a dabasi rádiónál dolgozik műsorvezetőként), de ez valószínűleg korántsem fizet olyan jól, mint Tilda megformálása. A lány emellett az államvizsgájára készül, másra így nem is nagyon van ideje. Réti Barnabás ellenben a színészetből kívánna megélni, ehhez viszont "újra fel kell építenie a karrierjét". Tervei szerint rendszeresen jár majd meghallgatásokra, és amíg nem talál új munkát, a megtakarításából él - volt ugyanis annyira előrelátó, hogy félretette a Barátok közt-ért kapott gázsija egy részét.

A szappanoperát otthagyó fiatalok, azok, akik a Barátok közt-ben kezdték a pályájukat, nincsenek könnyű helyzetben: a nemrég elküldött Marenec Fruzsina például azt sem tudja, hogy az albérletét miből fogja fizetni ezután.

A rivális szappanoperánál is van mozgás: tavaly ősszel a Jóban Rosszban-ból kiírták az alapcsapat egyik tagját, a 10! című produkcióba távozott Szorcsik Viktóriát, elment Mészáros Kitty, idén a szintén alapítónak számító Tallós Ritától köszönt el a produkció, pár hete pedig Gregor Bernadettnek és Várdai Anikónak mondták meg, nem számítanak rájuk a továbbiakban.