Tiszta lappal kezd a Hősök

Vágólapra másolva!
Az egyik legfordulatosabb sci-fi sorozat, a Hősök tiszta lappal tér vissza. Az is érti majd, aki nem látta a korábbi részeket - ígéri az NBC.
Vágólapra másolva!

Angela Bromstad, az NBC egyik igazgatója erősen bízik benne, hogy Bryan Fuller visszatérése a Hősök-höz a sorozat felemelkedését jelenti, és a folytatás már éppannyira kreatív és izgalmas lesz, mint az első évad volt. Az író Fuller elhagyta a szuperembereket a Halottnak a csók (Pushing Daisies) sorozatért, de annak elkaszálása után visszatért a Hősök kreatív csapatába. Az NBC hivatalosan nem rendelte meg még a negyedik évadot, de a vezetők bejelentették, hogy nagyon hisznek a sorozat feltámadásában.

A forgatókönyvírók sztrájkja, így a rövid második évad sem segített a Hősök-nek, de az sem, hogy rendre újabb különleges képességeket birtokló emberek bukkantak fel a hétről hétre egyre komplikáltabb történetben, így sokan egyszerűen elvesztették a fonalat. Most mindent jóvátesznek, ígérik, ugyanis tiszta lappal indulnak majd a karakterek februárban. Az NBC emellett megerősítette, hogy a tervezett spinoff egyelőre jegelve, a Heroes: Origins várhat, míg az anyasorozat erőre kap.