Új kórházi sorozat indul

Vágólapra másolva!
A szimpatikus orvoscsapat mellett csecsemők és édesanyák a szereplői a Duna TV-n induló kórházi sorozatnak.
Vágólapra másolva!

Január 13-án indul a Duna TV-n a Szülőszoba című olasz sorozat, amely huszonhat részben mutatja be a római Szent Anna kórház mindennapjait. A nézők ezután minden kedden, szerdán és csütörtökön követhetik az eseményeket.

A 2006-ban készült sorozat főszereplője Stefano Majoli (Sebastiano Somma) főorvos, akit büntetésből helyeznek át a bezárás előtt álló kórházba - a férfinak így nemcsak a komplikált esetekkel, de az anyagi gondokkal és az eszközhiánnyal is meg kell küzdenie, valamint össze kell fognia a széteső orvoscsapatot.

A kollégák közül különösen jó viszonya alakul ki Sara Guastallával (a többnyire vallásos tárgyú filmekben feltűnő Vittoria Belvedere), aki nőgyógyászként dolgozik a kórházban, és történetesen Majoli előző főnökének a lánya. Színészként a Dunán nemrég vetített Klára és Ferenc főszereplője, Ettore Bassi, valamint Lina Sastri is megjelenik a szériában.

Forrás: [origo]

A Szent Anna kórházban egyébként kizárólag gyerekeket és édesanyákat kezelnek, már csak ezért se számítsunk nagyon véres jelenetekre. A Szülőszobá-val egy békebeli kórházi sorozatot kapunk, amely a Kórház a város szélén és a Klinika hagyományait követi.