Ray Romano visszatér

Vágólapra másolva!
A Szeretünk Raymond főszereplője, Ray Romano jó négy éve nem volt képernyőn: most egész más hangulatban tér vissza.
Vágólapra másolva!

Ray Romano gyakorlatilag már azt csinál, amihez éppen kedve van: a Szeretünk Raymond 2004/2005-ös, befejező évadjában olyannyira túlfizették, hogy pénzre nemigen lehet gondja. Nem titok, ekkor már egyetlen epizódért 1,8 millió dollárt tett zsebre, igaz, a színészkedés mellett írói és produceri szerepet is ellátott.

Az eltelt idő alatt Romano szerepelt pár nagyfilmben (a Jégkorszak mindhárom részében ő adja a hangját Manfrédnak, a mamutnak), és egy-két sorozatban is feltűnt. Komolyabb szereppel azonban csak most tér vissza a képernyőre, és a "komolyabbat" ezúttal szó szerint kell vennünk.

Romano ugyanis egy drámával rukkolt elő, melyből tíz epizódot rendelt meg a TNT - és a tervek szerint még ebben az évben le is adja. A Men of a Certain Age három negyvenes férfiról szól, akik a főiskola óta jó barátok, most pedig a kapuzárási pánikkal küzdenek.

Az egyik férfit természetesen Romano játssza, a másik két szerepben a Gyilkos utcák egyik nyomozóját, Andre Braughert, illetve a Quantum Leap - Az időutazó főhősét, Scott Bakulát láthatjuk. Más kérdés, hogy Romano és Bakula már túlvannak az ötvenen, de így talán hitelesebben tudnak játszani, hisz nagyobb lehet az élményanyaguk a kapuzárási pánikról.