Elszántan keresi az anyát a Comedy Central

Vágólapra másolva!
Az Emmy-díjas sorozat, az Így jártam anyátokkal január 29-től új évaddal jelentkezik a Comedy Centralon.
Vágólapra másolva!

Az egyik legkedvesebb szituációs komédia, a Jóbarátok-éra egyik legviccesebb darabja, az Így jártam anyátokkal már a harmadik évadját kezdi a Comedy Centralon, ami korrekt tempónak mondható, hiszen alig pár hónapja került itthon adásba a pilot.

Az alapszituáció szerint Ted Mosby 2030-ban a gyerekeinek kezdi el mesélni, hogyan ismerkedett össze anyjukkal - ám az anya még valószínűleg nem is bukkant fel, ugyanis Ted múltjában számos nő, vidám sztori, öröm és csalódás akad, ezeket pedig haladéktalanul meg akarja osztani leszármazottaival. A sorozat 2005-ben indult az USA-ban, komoly nézettségi siker, nem is csoda, hogy a CBS a közelmúltban emelte a színészek fizetését is.

Hogy fel tudjuk venni gyorsan a fonalat: a második évad vége felé Ted és Robin szakítanak, de egy darabig nem mondják el a haveroknak, nehogy bármi megzavarja Marshall és Lily - amúgy később igen zavarosra és mulatságosra sikeredő - esküvőjét. A csajozós Barney persze megörül, hogy visszakapott egy facér barátot, Robin pedig elutazik Argentínába.