Inni és élni hagyni: új sorozat közeleg

Vágólapra másolva!
Februárban a magyar tévézők is láthatják az HBO-n a True Blood, Inni és élni hagyni című sorozatot.
Vágólapra másolva!

A True Blood - Inni és élni hagyni február 3-án, kedden este startol az HBO-n - miután az Egyesült Államokban jó nézettséget ért el, harmadik helyet szerezve a háziversenyben a Szex és New York, illetve a Maffiózók után, letaszítva trónjáról a Sírhant művek című kultuszsorozatot is.

A sztori szerint a tömeggyártott szintetikus vér feltalálásának köszönhetően a vámpíroknak nincs szükségük többé emberekre, hogy napi szükségleteiket fedezzék, és - ha kényelmesen nem is, de szabadon - sétálhatnak halandó társaik között. Bár azáltal, hogy embertársaik lekerültek étlapjukról, a legendabeli szörnyetegekből, egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak, az éjszaka világából még mindig nem törhetnek ki. Sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények előbújtak koporsóikból.

A Sírhant művek írója, Alan Ball alkotása, az Inni és élni hagyni Charlaine Harris írónő gondosan felépített világába kalauzol. A főszerepben az Oscar-díjas Anna Paquin ( X-Men-filmek, A Zongoralecke) és Stephen Moyer (The Starter Wife, 88 perc).