Melrose Place, új arcokkal

Vágólapra másolva!
A Beverly Hills 90210-remake után jöhet jövőre a Melrose Place átdolgozott verziója.
Vágólapra másolva!

Fogytán vannak az új, eredeti ötletek? Egyre többször nyúlnak amerikai tévések korábban bevált sztorikhoz, koncepciókhoz, elég a Knight Rider vagy a Beverly Hills 90210 felújítására gondolni. Most az a Melrose Place van soron, mely ismertté tette Heather Lockleart, és olyan színészeket vonultatott fel, mint Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith vagy Marcia Cross, aki mostanában Breet alakítja a Született feleségek-ben.

Paul Hewitt, a CW szóvivője bejelentette, hogy a csatorna és a CBS Paramout Network Television azon fáradozik, hogy a 2009-2010-es tévés idényben képernyőre tegye a sorozatot, de persze ez még messze van, addig rengeteg a munka, pilot sem készült. Ezzel a CW azt reméli, hogy még jobb eredményeket ér majd el főbb célcsoportjánál, a fiatal nőknél.

A másolásra váró sorozat 1992 és 1999 közt forgott. A Los Angelesben, West Hollywoodban játszódó történet eredetileg a Beverly Hills 90210 spin-offja volt. A csinos női szereplők, a jóképű fickók hamar hozták a megfelelő számokat, a sztori egyre vadabb lett, a nézettség pedig ennek megfelelően növekedett. Van benne minden, ami a szappanoperákra jellemző, persze az intrika, a csábítás, a hazugság igényesebb vizuális közegben jelentkezik, nem kell brazil tucatszériára gondolni menten. Akad itt gyilkosság, téma a homoszexualitás is, fiatal, jobbára sikeres felnőttek folyamatos kavarását mutatják, van melodráma, fekete humor - kérdés, sikerül-e aktualizálni, átmenteni azt, ami régen jó volt.