Beverly Hillsbe tart a hisztis színésznő

Vágólapra másolva!
Hosszas huzavona után végül az eredeti sorozat meghatározó alakja, Shannen Doherty is csatlakozott a felújított Beverly Hills 90210-hez. 
Vágólapra másolva!

Shannen Doherty Beverly Hills 90210-beli karakterét, Brenda Walsh-t akkor láttuk utoljára, amikor elutazott Angliába, hogy színészetet tanuljon. A hölgy a történet szerint azóta színházi rendező lett, így az egyszerűen 90210 címet kapott folytatásban azért tér vissza Beverly Hillsbe, hogy megrendezzen egy darabot.

A színésznő csatlakozása a projekthez azért lehet érdekes, mert szereplésével kapcsolatban sokáig ment a huzavona: az új sorozat készítői kijelentették, hogy nem akarják vele felvenni a kapcsolatot, mert nagyon hisztis, képtelenség vele együtt dolgozni; majd mégiscsak megkeresték, akkor pedig Doherty vonakodott - nem egy tévés magazin cikkezett is arról, hogy egyáltalán érdemes lenne-e visszahozni a szériába.

Brenda Walsh az eredeti sorozat meghatározó figurája volt, tulajdonképpen testvérével, Brandonnal együtt állt a történet középpontjában, így szerintünk mindenképpen érdekes lesz egy efféle kitekintés. Ráadásul nem ő az egyetlen, aki megjelenik a régi csapatból: igent mondott az újbóli szereplésre Tori Spelling és Jennie Garth is - előbbi Donna Martint, utóbbi Kelly Taylort alakította, illetve alakítja a mostani szériában is.

Donna újabban egy előkelő butikot vezet, Kellyből pedig jogi tanácsadó lett. A remake-ben egyedül Nat karaktere változatlan, akit Joe E. Tata jelenít meg: ő volt a tulajdonosa a bárnak, ahol a fiatalok állandóan lógtak - Nat most is a helybeliek kedvenc helyét üzemelteti, amely ezúttal egy kávéház.