Heti kérdés - tévésztárok nagy kedvencei

Vágólapra másolva!
Két hónapja indult sorozatunkban tévéseket kérdezünk ugyanarról: minden héten öten válaszolnak. Tudjuk, van-e példaképük, tudjuk, hogy melyik a kedvenc rajzfilmjük, mely csatornára kapcsolnak először, mely műsorok kihagyása okoz nekik fájó hiányérzetet. Most a kedvenc sorozatokról faggattunk tíz magyar képernyőst.
Vágólapra másolva!

Sorozatunkban hetente más-más, de mindig a tévéhez köthető kérdést teszünk fel a televízióból ismert embereknek, képernyősöknek, színészeknek, műsorvezetőknek. Első kérdésünk logikusan az első tévés emlékre vonatkozott, a második pedig arra, hogy ha csak három csatornát választhatna, melyik három lenne az. Harmadjára az élő adásról és a felvételről sugárzott műsorokról faggattuk a tévéseket, aztán a külföldi csatornákra kapcsoltunk, aztán a példaképek jöttek, majd a kedvenc animációs filmek, a naponta látogatott tévécsatornák, a korhatáros karikák, ezek haszna, értelme, megítélése. A kérdés ezúttal:

Melyik a kedvenc sorozata?

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Bálint Antónia

Nem vagyok nagy sorozatfüggő, mert azt szeretem, ha valami elkezdődik és véget is ér, nem kell hónapokat várni vele. Ennek megfelelően a Columbo-t kedvelem, mivel ott egy epizódban le is zárul az adott sztori. Néha a Szellemekkel suttogó-t is megnézem. Ha nem amerikai sorozatot kell mondani, akkor most egyértelmű kedvencem a Vacsoracsata, ezt mindig megnézem, ha tehetem. Meghívást én is kaptam, de most a gyereknevelés az első, inkább a kis boldogságommal vagyok naphosszat!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Vad Kati

A Jóban Rosszban otthon nem nagyon megy, hiába szerepelek benne: a 12-es - vagy nagyobb - karikával futó műsorokat nem nézheti nálam a gyerek. Akkor nézem, ha a kicsi nincs épp velem, de ez ritka. Amit mindennél jobban szeretek mostanság, az a Monk, a flúgos nyomozó a TV2-n. Nem egy szuperhős, de nem is egy hétköznapi figura. Zseniális arc, a szituációk pedig külön viccesek attól, hogy megvannak a félelmei, mániái, és a reakciókon sokat lehet nevetni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Hollósi Frigyes

Nem nagyon jut idő ilyesmire, de a 24-et néha megnéztem. A Tűzvonalban folytatását várjuk, mert a jelek szerint lesz újabb évad. A kritika és a nézők szeretik - néha az interneten beleolvasok a sorozattal foglalkozó topikokba, és ott is kedvelik, találgatják, mi lesz, adnak ötleteket is. Nem azért mondom, mert szerepelek benne, de szakmailag ez a legjobb sorozat itthon, akár exportálni is lehetne. Öröm, hogy kiváló színészkollégákkal és stábbal dolgozhatok.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kisó

Nagy kedvencem nincs. Régebben a Jóbarátok-at nem szerettem, de aztán rákaptam, mert humorosnak találtam. Amúgy sokan fanyalognak a magyar szinkronok miatt, de szerintem jók a magyarítások, eltalált hangok vannak például a Jóbarátok-nál is.



Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

M. Kiss Csaba

Nem vagyok tudatos fogyasztó, aki tudja, mely nap, hánykor megy a sorozata. A tehetségkutatókat szeretem, mint a Megasztár volt, vagy most A társulat. Az RTL-es Csillag születik nem fogott meg, nem követtem. A Tűzvonalban is nagyon jó, az első magyar, profi kimisorozat, melyben jobb színészek vannak, mint a több néző által imádott szappanoperákban. Jó a sztori, jól meg van írva. Ritkán látok még egy-két Született feleségek-epizódot, de rajongó azért még nem vagyok.