Dukai Regina műsort kap az RTL-en

Vágólapra másolva!
Az egyik legismertebb hazai modell, Dukai Regina érkezik a Csak csajok-ba hétfőtől, hogy naptejről, kismamadivatról, hódítási technikákról és rúzsokról beszélgessen.
Vágólapra másolva!

Dukai Regina lesz hétfőtől a társműsorvezető a Csak csajok-ban, így hívei ötször egy órában láthatják őt az RTL Klub Reggeli-jének vége felé. Az énekesnő 1999-ben a TV2 Kifutó című műsorában próbálkozott először a hírnév megszerzésével, ekkor még sikertelenül. Ugyanebben az évben megnyerte az "Év arca" versenyt, egy évre rá már modellkedett Milánóban. 2003-ban lemezt adott ki, két évre rá pedig az RTL pénzén televíziós produkcióban utazgatott Izland és Egyiptom közt, mivel beválogatták A világ hét csodája című könnyed, nyári műsorba.

A modell 2006 októberében rábólintott az RTL felkérésére, részt vett a remek nézettséggel futó Szombat esti láz-ban. 2007-ben számos fotózáson vett részt, idén pedig szerepelt a TV2-féle Hal a tortán-ban, vezetett műsort a Cool tévén, feltűnt mindenféle sztármagazinban a VIVA-n és sok más tévén.

Az egyik legfoglalkoztatottabb hazai modellt hívei hétfőtől a Csak csajok-ban láthatják, ez az RTL Klub Reggeli-jének egy blokkja, melyben - a címnek megfelelően - a nőké a főszerep. A műsor sajátossága az is, hogy minden héten másik két lány vezeti, így a műsorvezetői szerepben láthattuk már többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Südi Iringót vagy Bódi Guszti nejét, Margót is - a skála tehát igen széles. Dukai Regina bizonyára magabiztosan faggatja majd a vendéget a macskatartás nehézségeiről, az egyedi mintájú párnahuzatokról vagy a nyári kalapdivatról, ugyanis tavaly márciusban már vezette ezt a műsort.