Vágólapra másolva!
Idén is magyarok százezrei mennek nyaralni Horvátországba, így indulás előtt ők profitálhatnak leginkább a közeli tengerpartról jelentkező tévéműsorból.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől az Adriáról is élőben jelentkezik az MTV: riportok várják a Híradó és Az Este nézőit. Az MTV riporterei a nyári időszakban így a világ öt pontjáról, New Yorkból, Brüsszelből, Bécsből, Bázelből, Rijekából tudósítanak rendszeresen, a balatoni eseményekről pedig külön műsorban számolnak be.

A magyarokat érintő hírekről, aktuális eseményekről, kulturális programokról, a forgalmi helyzetről és az időjárásról igyekszik hírt adni esténként az MTV riportere.

A tudósítássorozat első elő bejelentkezését Al Ghaoui Hesna, a Híradó és a Panoráma riportere készíti, aki vasárnap érkezik Rijekába, az MTV nyári szezonra kialakított bázisára. Kéthetente váltják egymást a Híradó, a Szempont és az Este riporterei.

"Továbbra is az Adria a legkedveltebb külföldi úti cél, ahogy az a Magyar Turizmus Zrt. idei kutatásából is kiderül. Az oda utazókat és nem utolsósorban itthon maradó rokonaikat, barátaikat szeretnénk a lehető legtöbb információval ellátni" - mondta Kert Attila hírigazgató.

381 ezer magyar utazóval, akik csaknem kétmillió vendégéjszakát töltöttek tavaly az Adria partján, Magyarország a hetedik legjelentősebb küldő országnak számít.