Megasztáros nyert az MTV show-jában

Vágólapra másolva!
Palcsó Tamás lett a győztes egy Gianni Morandi-dallal a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált! című vetélkedősorozatának pénteki döntőjében.
Vágólapra másolva!

A magyar előadó az olasz énekes által sikerre vitt 1964-es Il Ginocchio da te című dallal nyerte meg a versenyt, amelynek a mostani immár a harmadik sorozata volt. A döntőben régi külföldi slágerek csendültek fel mai hangszerelésben, fiatal előadók tolmácsolásában.

A nézettséget tekintve a Csináljuk a fesztivált! az m1 legsikeresebb szórakoztató műsora. Az eddig sugárzott adások minden célcsoportban növelték az m1 péntek esti főműsoridejének nézettségét. A dalverseny azon produkciók közé tartozik, amely a fiatalokat úgy vonta be, hogy közben az idősebbek érdeklődését is megtartotta. A külföldi slágerek egy-egy részét átlagosan 900 ezren látták, a felnőttek körében 22 százalékos közönségarányt érve el.

A pénteki döntőben a dalokat Palcsó Tamáson kívül Csonka András, Bereczki Zoltán, Homonnay Zsolt, Kovax, Miller Zoltán, Pély Barna, Péter Szabó Szilvia, Rácz Gergő, Rúzsa Magdi, Szolnoki Péter, Tóth Vera előadásában hallhatták-láthatták a nézők. A 12 sláger között olyan számok szerepeltek, mint Billie Jean, Nothing's gonna change my love, I will always love you, My way, Just a gigolo, Stayin' Alive, Faith, Yesterday. Az est műsorvezetője Dévényi Tibor és Harsányi Levente volt.