Megmenekült a Smallville

Vágólapra másolva!
A korábbi híresztelések ellenére a Chloét játszó Allison Mack mégis marad a Smallville-ben, így a történet sem omlik össze.
Vágólapra másolva!

Pár heti kemény tárgyalás után a Chloe bőrébe bújt Allison Mack meggondolta magát, és mégsem távozik a Superman ifjúkorát bemutató Smallville-ből. Bár az új szerződés részletei egyelőre nem ismertek, annyi tudható, hogy Mack rendszeres szereplő lesz, a következő, nyolcadik évad minden epizódjában megjelenik.

A színésznő visszatérésével kapcsolatban valószínűleg azoknak van igaza, akik azt hangoztatták, hogy csak több pénzt akart kicsikarni a producerektől: erre minden esélye megvolt, hisz miután a Lex Luthort játszó Michael Rosenbaum bejelentette távozását, a készítők nem engedhették volna meg maguknak, hogy elveszítsenek még egy főszereplőt.

Az alkotók már korábban jelezték, semmiképp sem szeretnék, ha Mack kilépne a produkcióból, hisz akkor csak a majdani Superman, vagyis Clark Kent, illetve Lois maradna főbb karakterként - az ő közös sztorijukat pedig már bemutatták a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai-ban.