Alakul az új Beverly Hills 90210

Vágólapra másolva!
A Veronica Mars alkotója, Rob Thomas otthagyta a Beverly Hills 90210 újráját, két színész viszont már megvan a stábból.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek klasszikus tinisorozatát nálunk újra műsorra tűzte a VIVA, eközben a tengerentúlon már a széria más jellegű felélesztésén gondolkodnak. A CW csatorna elkészíti ugyanis a Beverly Hills 90210 modern változatát, ami szintén egy frissen Beverly Hillsbe költözött család történetét dolgozná fel.

A projekt húzóneve ezidáig Rob Thomas volt, aki korábban a Veronica Mars-szal szerzett magának stabil rajongótábort. Az író-producer azonban két piloton is dolgozik az ABC-nek, és úgy döntött, ezek miatt otthagyja az újjáélesztett tinisorozatot. Konzultánsként továbbra is közreműködik a produkcióban, de a csatornának mindenképpen új showrunnert kell keresnie.

A casting eközben rendületlenül folyik tovább, a főszereplő baráti társaságból már két karakterhez megtalálták a megfelelő színészt. Elsőként Dustin Milligan került a show-ba, akit a Szökésben című krimisorozatból ismerhetünk - ő egy kedves és okos sportolót jelenít meg az új Beverly Hills 90210-ben.

Méltó párja lesz Naomi, a vagány és gazdag lány, aki ráadásul a suliban is rendkívül népszerű. Őt Annalynne McCord játssza, aki a Kés/Alatt ötödik évadjában tűnt fel nagyobb szerepben, de egy-két epizód erejéig láthattuk többek között a Narancsvidék-ben, az Ugly Betty - Címlapsztori-ban és a Miami helyszínelők-ben is.