Vágólapra másolva!
Ki lehet-e lőni egy embert egy hatalmas csúzlival? - ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a Man vs. Cartoon (vagyis Ember a rajzfilm ellen) című műsor.
Vágólapra másolva!

A rajzfilmekben számos olyan dolog megesik, ami a valóságban nemigen működne: a főhős kezében felrobban egy csomó dinamit, de nem esik különösebb baja, ha pedig túl sok levegőt pumpál magába, elszáll, mint egy nagyobb luftballon - a példákat sorolhatnánk napestig, és sajnos akadtak olyan esetek is, amikor egy kisgyerek a képernyőn látottak utánzásába halt bele.

A kevésbé veszélyes (vagy legalábbis nem halálos) mutatványokat most végigpróbálja a Man vs. Cartoon csapata, akik azt vizsgálják a műsorban, hogy a rajzfilmekben látott jelenetek végrehajthatók-e a valóságban. Ennek egyik példájaként említették a készítők a bevezetőben feltett kérdést, így egyik kollégájukat megpróbálják kilőni egy óriási csúzlival - a rajzfilmhősök sűrűn élnek ezzel az eszközzel, ha, mondjuk, egy szakadék fölött szeretnének átjutni.

A korábban CourtTV néven működött TruTV legfőképp oknyomozó riportokból, háttérműsorokból álló kínálatát szeretné felfrissíteni a produkcióval, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor küldi adásba. Az mindenesetre bizonyos, hogy a rajzfilmes illusztrációkhoz a Warner Bros. hatalmas archívuma áll a csatorna rendelkezésére.