Jön a Will és Grace folytatása

Vágólapra másolva!
A Will és Grace alkotói saját magánéletükről írtak vígjáték-sorozatot, amely több tekintetben emlékeztet korábbi munkájukra.
Vágólapra másolva!

A Will és Grace alkotópárosa, David Kohan és Max Mutchnick új sorozatukban a magánéletükről rántják le a leplet. A két férfi kedveli egymást, sőt iskolás koruk óta jó barátok - kapcsolatukat az teszi különössé, hogy egyikük meleg, másikuk pedig heteroszexuális.

Ahogyan a Will és Grace címében szereplő pár is egy meleg fiút és egy heteroszexuális lányt jelöl, úgy az új, egyelőre még címnélküli sorozat is egy hasonló felállásra épít - csak épp itt sikamlósabb a helyzet, mert a szereplők egyneműek. Két jó barátról van szó, akik üzleti kapcsolatban is állnak egymással.

A szériát közvetlenül az írósztrájk előtt készítette az írópáros, annak lezárulta után pedig az ABC vette meg. A projektnek állítólag minden hasonlósága ellenére sincs köze ahhoz a sorozattervhez, amelyet korábban a CBS megrendelésére készített Kohan és Mutchnick.

A Will és Grace egyébként szerte a világban sikeressé vált, amit a rekordmennyiségű Golden Globe- és Emmy-jelölés mellett az is bizonyít, hogy számos világsztár (Demi Moore, Madonna, Matt Damon, John Cleese stb.) vállalt benne szerepet az évek során. A sorozat nyolc évad után ért véget.