Vágólapra másolva!
A Research International felmérésén a tévénézők ismét Gundel Takács Gábort választották kedvenc sportriporterüknek, akárcsak a 2006-os foci vb idején.
Vágólapra másolva!

Ahogy a Research International 2006-os felmérése során is bebizonyosodott, Európa-szerte mindenütt a hír- és sportműsorokat nézik szívesen az emberek, ezért mindig a legnépszerűbb hírolvasókat és sportriportereket keresik a vizsgálók. Itthon, eddig Erős Antóniát illetve Pálffy Istvánt választották a legkedveltebb hírolvasónak, és legutóbb, két évvel ezelőtt Gundel Takács Gábort nevezték meg kedvenc sportriporterükként a megkérdezettek.

Az idei felmérésen, a pekingi olimpia és a labdarúgó Eb évében a magyarországi tévénézők ismét nagy fölénnyel Gundel Takács Gábort választották kedvenc sportriporterüknek. Mivel a korábbi vizsgálatok szerint a legnépszerűbb sportág a televízióban a labdarúgás, ezért idén a kedvenc futball-szakkommentátorra is rákérdeztek. A hazai nézők többsége a korábban négyszer is a világ legjobb játékvezetőjének választott Puhl Sándort mondta a legkedveltebb kommentátornak. A felmérés eredményeit persze nagyban befolyásolja az ismertség is, hiszen sok tévéző nem is tud megnevezni további kommentátorokat vagy sportriportereket.