Horror és vak nyomozó az AXN-en

Vágólapra másolva!
Év végére egy horrorsorozattal riogat az AXN, és mellé a tévézők megkapják még a Vak igazság-ot is, mely a TV2-n futott egykor.
Vágólapra másolva!

December 22-én 23:05-kor indul a 13 részes A félelem maga az AXN-en. A thrillerelemeket felvonultató széria valójában egymástól független egyórás történetek füzére, egyfajta horror-antológia, melyben a különböző epizódokat olyanok jegyzik, mint Mick Garris (aki Stephen King sztorijait is képernyőre dolgozta), John Landis (aki komédiákat is készített horrorfilmek mellett, ráadásul Michael Jackson klipjeinek is dolgozott) vagy a Fűrész 2. és 3. részében is bizonyító Darren Bousman.

Az első részben például egy alkoholista magándetektív egy elhagyatott, kísértetjárta házban találja magát, ahol hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a falon négy, vélhetően halott ember arcképe mellett hirtelen egy őt ábrázoló rajz is megjelenik. Az első sokkoló élmény után jön a többi - félelmetes látomások és hallucinációk, Harry belső démonai mind elszabadulnak, s elkerülhetetlen, hogy szembesüljön velük és egész, zátonyra futott életével. Ilyesféle történeteken lehet borzongani a sorozattal.

Január 1-jén, 23 órakor egy másik, érzékenyebb nézők által is fogyasztható sorozat, a Vak igazság érkezik a csatornára. A történetben Jim Dunbar (Ron Eldard - Vészhelyzet) remek zsaru, ám egy tűzpárbaj során lövés éri, aminek következményeként megvakul. Mindenki hősként tiszteli, de visszamegy dolgozni, mire hirtelen sok ellensége lesz. A sorozat a TV2-n futott pár éve, különösebb siker nélkül.