A Celeb vagyok szereplőivel kezd a Vacsoracsata

Vágólapra másolva!
A Celeb vagyok, ments ki innen! néhány sztárja megvendégeli egymást, hernyó bízvást nem kerül az asztalra.
Vágólapra másolva!

A dzsungel által kínált ínyencségek után egymás főztjét is megkóstolhatják a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői, elsőként ők versenyeznek ugyanis a januártól újra látható Vacsoracsatá-ban.

Az RTL Klub főzős műsora január 5-én 19.05-től várja az érdeklődőket: az újítás, hogy ezúttal egy régebbi műsor résztvevőit eresztik újra össze, ráadásul öt helyett mindjárt hat szereplőt, így a gasztroreality hétfőtől szombatig fog zajlani.

Míg a hagyományos adások pikantériája, hogy egymást kevéssé ismerő, olykor homlokegyenest ellentétes közegből származó hírességek vacsorázgatnak együtt, addig a mostani celebek találkozása inkább osztálytalálkozóra emlékeztet, ahol feléledhetnek a régi sérelmek, de akár a vonzalmak is.

Mint a nézők is tudják, 2008 a tévében részben a két nagy csatorna főzőműsorairól szólt, volt pár hét, amikor a Hal a tortán szorongatta a Barátok közt-et is, de amúgy mentek a pofonok ide-oda: az Vacsoracsata leigazolta Sváby Andrást, a TV2 pedig egy egész hetet épített kirúgott vagy távozott Bk-szereplőkre. A jelek szerint az ismert arcokkal megtámogatott konyhai reality-k folytatódnak, kifulladásig.