Navratilova a britek Janics Natasája

Vágólapra másolva!
Martina Navratilova és a Star Trek-szereplő George Takei is részt vesz az ITV celebes valósághsow-jában.
Vágólapra másolva!

A 71 éves meleg színész, a Star Trek-ből ismert George Takei és az egykori világelső teniszező, Martina Navratilova is szereplője a vasárnap az angol ITV-n induló I'm celebrity, Get Me Out of Here! című műsornak. Mint ismeretes, ugyanez a formátum itthon az RTL Klub gondozásában fut, és ugyanúgy alkalmaz sportolót (itthon például Janics Natasát), mint zenészt, színészt vagy tévés műsorvezetőt. A többi szereplő itthon nemigen ismert, ilyen például Nicola McLean reality-arc, aki a Sun című bulvárlapban tűnt fel, persze pucéran.

A magasságtól, a sötét barlangoktól és a pókoktól rettegő Navratilova nyerési esélyei a Sun szerint 1:8-hoz, aki viszont Takeire teszi fel a pénzét, az egy fontra csak hatot kaphat, az űrszereplő győzelme esetén.

A műsor nagyjából ugyanaz, mint a többi, előre lehet tudni, kitől várható rasszista vagy szexista beszólás, ki könnyebb, ki nehezebb természet. Miközben az RTL az argentin-brazil határon talált megfelelő helyet a forgatásra, az ITV Ausztráliába utaztatja celebjeit, hogy aztán egy bekamerázott tisztáson éldegéljenek pár hetet.