Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ma indul a TV2 napi kalandshow-ja

Vágólapra másolva!
Frei Tamás és csapata múlt szerdán indult Afrikába, hogy hétfőtől onnan szórakoztassa a nézőket.
Vágólapra másolva!

Míg az RTL sztárjai az argentin dzsungelben dekkolnak, a TV2 Afrikába száműzte hírességeit. A két műsor közt a fő különbség az lesz, hogy amíg a Celeb vagyok, ments ki innen! egy nagyjából ötvenszer ötven négyzetméteres játéktéren kapott helyet, addig A sztárok a fejükre estek szereplői három országot, Botswanát, Zambiát és Zimbabwét is bejárják a műsor alatt.

Frei Tamás mint a műsor ötletgazdája azt is leszögezte, hogy csapatát nem állítja mesterséges kihívások elé (vagyis nem lesznek bátorságpróbák, így hernyóevés sem), a műsor menetét a mindenkori természeti és kulturális környezet fogja alakítani. Hőseink tehát alkalomadtán oroszlánok elől menekülhetnek (persze fegyveres őrök védettségében) vagy épp bennszülött törzsekkel pálinkázhatnak - az egyik versenyző, Lakatos Márk stylist ugyanis házipálinkával feltöltött jégakkukat vitt magával az útra.

A műsorban rajta kívül a Bódi házaspár, Kozsó, Fekete László és Oláh Ibolya is részt vesz: a szexi csaj szerepét Voksán Virág, a megmondóemberét Fiala János játssza, a legnagyobb meglepetést azonban kétségkívül Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter szereplése okozta, aki a produkcióban igazi arcát szeretné megmutatni a nézőknek, más kérdés, hogy erre lesz-e igény.

Az afrikai kaland november 3-án indul 21.25-kor, de előtte (20.55-ös kezdettel) a Frei Dosszié különkiadásából azt is megtudhatjuk, hogyan készült a rendhagyó reality. A műsor ezután minden hétköznap 20.40-kor jelentkezik, a helyszínről Liptai Claudia és Kovács Áron tudósít majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről