Vágólapra másolva!
A Sztárok a fejükre estek című reality-ben Oláh Ibolya és Fiala János közül kerül ki a következő kieső.
Vágólapra másolva!

A TV2 afrikai valóságshow-jából hárman már kiestek, de a keddi adásból kiderül, ki lesz a negyedik. Elsőként Lakatos Márk stylist, másodiknak a volt egészségügy-miniszter, Horváth Ágnes távozott. Múlt pénteken a nézők Csősz Boglárkát szavazták ki, akkor a második legkevesebb voksot pedig Oláh Ibolya, az első Megasztár ezüstérmese kapta.

A mai adásban - melyben a busmanok közt találták magukat a szereplők - egy tesztet kellett kitöltenie az utazóknak, hogy kiderüljön, ki megy párbajra: a legrosszabb eredményt Kucsera Gábor és Fiala János érték el. Utóbbi talán direkt is hibázhatott, mert a sorsával elégedetlen rádiós többször kifejtette, hogy "a társaság borzalmas" és "nincs egy igaz ember", beleértve önmagát is. A tisztálkodáshoz kellő folyóvíz és egyéb higiéniai alapeszközök hiánya miatt ingerült, modern társadalmi vívmányokhoz láthatóan erősen kötődő Fiala egyenesen kérte a nem épp simulékony stílusa miatt vele egyáltalán nem rokonszenvező csapattársakat, hogy küldjék haza - a játékban lévők pedig segítenek neki ebben, mivel két másodpercnyi hezitálás után őt jelölték a keddi párbajra Oláh Ibolya ellen. Sok fotó itt.

"Be akarom bizonyítani, hogy nem csinálnak belőlem hülyét. Négy éve élek tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Eddig szerelmi bánatból utaztam, most végre ki szeretném próbálni, milyen, ha nem szerelmi bánat űz. Ha ez működik, akkor szívesen csinálnék piacvezető és személyes műsort a TV2-n. Könyvem promóciójának is szánom, aminek Péklapát a címe. Az első kötet 1975 szeptemberében zár, amikor bevonulok katonának" - magyarázta indulás előtt, mikor az út céljáról faggatták.