Hordd Ally McBeal miniszoknyáit!

Vágólapra másolva!
David E. Kelley, az ügyvédes sorozatok specialistája kiárusítást tart a saját produkcióiban feltűnt ruhákból.
Vágólapra másolva!

Ha valaha is felkeltette érdeklődésünket Ally McBeal mininél is minibb szoknyája vagy a Boston Legal valamely ügyvédjének fess öltönye, akkor itt a remek alkalom, hogy mindkettőt beszerezzük - persze csak ha Kaliforniában időzünk a hétvégén.

A helyi Manhattan Beach Studiosnál zajlik ugyanis szombaton és vasárnap az a kiárusítás, melyet David E. Kelley rendez a sorozataiban feltűnt ruhákból. Pontosabban csak az ügyvédeknek való holmikat adja el, hisz "csupán" az Ally McBeal, a Boston Legal és az Ügyvédek (The Practice) kosztümraktárát ürítette ki erre az alkalomra.

Úgy tűnik, a nyolcvanas, kilencvenes évek fordulóján játszott L. A. Law (szintén ügyvédes sorozat, melynél Kelley is dolgozott író-producerként) ruhatára már kikopott a divatból, a Chicago Hope (ugyancsak Kelley műve) orvosi köpenyeit pedig talán a farsangi szezonra tartogatják a szervezők.

Nem valószínű, hogy Ally McBeal ruhái valaha is olyan tévétörténeti jelentősséggel fognak bírni, mint mondjuk a George Reeves által viselt Superman-kosztüm, amely 130 ezer dollárért kelt el 2003-ban - a hétvégi vásáron azonban nemcsak alkalmi, hanem utcán hordható darabokhoz is hozzájuthatunk, melyek ráadásul mind neves tervezőktől származnak.