Csúnyát zakózott Kern és Kamarás

Vágólapra másolva!
Elsőre nem sikerült megszorongatni Gálvölgyit és a Kész Átverés-t a TV2-nek, a Kamarás Ivánnal és Kern Andrással felálló XXL a vártnál sokkal gyengébben nyitott.
Vágólapra másolva!

Régi problémája a TV2-nek, hogyan nyerje meg a csütörtököket, amikor az RTL-es Esti Showder nagyon erős, a Gálvölgyi show is rendre jól szerepel (noha idén, szeptemberben simán kikapott a Feketék fehéren című filmtől) és a Kész átverés is feljavult, amióta Sebestyén Balázs gonoszkodik benne. Tegnap az XXL című, mirigyekkel, Bagi-Nacsával, Szikora Róberttel kiegészített szórakoztató show-val próbálta elvinni az estét a csatorna, de nem sikerült, a nézők a megszokott formátumokra voltak inkább kíváncsiak.

agb

Nézze nagyban itt!

Mint a grafikonon is látszik, nyomasztó fölényben volt az RTL Klub csütörtökön a célcsoportban, mert már a Tények is kikapott a Híradó-tól, utána pedig sem az Aktív, sem a Jóban Rosszban, sem a korábban több erős estére képes Hal a tortán nem tudott fordítani. A monumentálisra tervezett XXL alatt a TV2 nézettsége a Viasat3 szintjére esett (ahol a fő fegyver, A helyszínelők ment éppen) - erre szokták azt mondani, hogy ennél már csak jobb jöhet.