Kizárás fenyegeti a Bár 2.0 egyik szereplőjét

Vágólapra másolva!
Hétfőtől, október 6-tól új időpontban lesz látható a Bár 2.0 a Viasat3on. A hétköznapi összefoglalók kezdési ideje 23.00 óra lesz, míg a vasárnapi Bár-harc 22.00-kor kezdődik majd. Egy játékost valószínűleg kizártak.
Vágólapra másolva!

A csatorna döntése értelmében október 6-tól a Bár 2.0 című műsort a jelenlegi 20.00 órás idősáv helyett hétköznap esténként 23.00-kor fogja műsorra tűzni. A döntés hátterében az áll, hogy a Bár 2.0 nézettsége a kereskedelmileg értékes 18-49-es korcsoportban elmarad az elvárttól, és a megszokott főműsoridős nézettségi átlagtól.

A csatorna vezetése ugyanakkor büszke arra, hogy a fiatal célcsoportban, a 18-24 évesek között közel 6 százalékos közönségarányt ért el a műsor. A Bár 2.0 késő esti ismétlései kiemelkedően magas nézettséget hoztak a stratégiailag legfontosabb 18-39-es női célcsoportban (7,3% SHR), ezért a napi valóságshow-t ezentúl e későbbi idősávban sugározza majd a Viasat3. A vasárnapi kiszavazóshow, már e héten vasárnap (október 5-én) - a Helyszínelők után - este 22.00 órakor kezdődik, élőben.

A hír után pár órával az Iván nevű szereplő minősíthetetlen stílusban provokálta társait, a szerkesztőket, a komplett stábot, majd a hosszú és botrányos monológok után távozott a lakásból, és egy darabig a bár előtt tombolt. Éjjel fél tizenkettőkor pszichológus ment be a játékoshoz, aki közölte, hogy "Iván nem tagja a műsornak". Vörös Tamás producer szerint valószínűleg kizárják a játékból.

Friss hírek és élő közvetítés a műsor honlapján.