Bár 2.0: végjáték felé, sok sírással

Vágólapra másolva!
Újabb két játékos esett ki a Viasat3 valóságshow-jából, így már csak négyen reménykedhetnek a győzelemben. Közel a vég.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este újabb bárharcra került sor a Viasat3 reality-jében, ezúttal a tinilányok kedvence, Escobar, a munkamániás Tamás és a sokak által nagy taktikusnak tartott Baba volt érdekelt a nézői voksok maximalizálásában.

Előbbi elmondta, hogy számára a nyeremény másodlagos, de önnön érzései letisztultak, így már megérte a játék. Tomi sörözőben dolgozott eddig is, rajta látszott leginkább, hogy nyerni szeretne, és kamatoztatná a viszonylagos ismertséget, ugyanakkor a vajdasági lány is tudott volna örülni a tízmillió forint értékű nyeremények, a garantált állásnak és a kocsinak. A nézők szavazatai alapján ebből a trióból Escobar volt a legnépszerűtlenebb, 21 százalékkal, Tamás viszont sokak rokonszenvét bírta, a voksok 44 százalékát bezsebelte, így ő került vissza a házba. Mindkét kiesett sírt az eredmény hallatán, látszólag Baba komolyan hitt abban, hogy esélyes a fináléban is.

A műsorból már nincs sok hátra, mert immár csak négyen vannak játékban. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint jövő vasárnap kiesik még egy játékos, két hét múlva pedig egy hármas döntővel lezárul a Bár 2.0. Élő közvetítés, hírek, videók a műsor honlapján.