Új arcot mutat az Animal Planet

Vágólapra másolva!
2008 októbertől merésznek mondott, új arculattal jelentkezik Európában, az Egyesült Királyságban, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és a Csendes-óceán ázsiai térségében az Animal Planet.
Vágólapra másolva!

Idén lesz tíz éve annak, hogy az Animal Planet megkezdte működését a nemzetközi piacon. A csatorna új imázsát magyar nézők október elsejétől ismerhetik meg. Philip Luff, az Animal Planet International vezető menedzsere elmondása szerint "izgalmas és ösztönökkel teli történetet mesélnek el", amelyeknek köszönhetően "előtörnek a nyers, elemi érzelmek a természet világában, és a nézők szereplőként, egyéniségként tekintenek az állatokra, nem csupán élőlényként."

Az új logó és az on-air grafikai csomag mellett új sorozatok is lesznek. Ősszel 13 részben érkezik a képernyőre az Orángután-sziget (nem áruljuk el, milyen állatról szól), a Pandavilág Szecsuánba visz, az Állatrendőrség-et pedig ezúttal Dél-Afrikában vették fel. Majmokból soha nem elég, Menekülés a csimpánzparadicsomba címmel is lesz sorozat.

Az új imázs itt megnézhető!