Megvan a Bár 2.0 első kiesője

Vágólapra másolva!
16 nap után sor került a Viasat3 Bár 2.0 című valóságshow-jának első "bárharcára". Vivi a szavazatok 34 százalékát szerezte meg, így kiesett.
Vágólapra másolva!

A beköltözés után 12 nappal már "megjelölés" volt a Viasat3 reality-jében, majd a kezdet után bő két hét után került sor az első "bárharcra". A csatorna pontos szavazatszámot nem közölt, de a két játékos közül a Duda művésznéven induló fiú a voksok 66 százalékát kapirgálta össze, a szőke Vivinek így csak 34 százalék jutott, így neki véget is ért a játék.

Más változás is lesz a műsorban: Villányi Csaba bármenedzser távozik két hét után, a Viasat3-nál pedig már többször feltűnt Gianni érkezik a helyére, hogy a munkahelyükön irányítsa a csekély báros tapasztalattal rendelkező fiatalokat. "Ők összetartanak, de nem ez a fontos, hanem az, hogy a kiszolgálás precíz szabályok szerint menjen. Ha ez működik, akkor a vendéglátás is működik. Ha nem érzed belülről, akkor soha nem leszel jó vendéglátó, az alázat például nagyon fontos. Ha valaki velem dolgozik, annak meg kell értenie, hogy az én szabályaim szerint haladunk" - osztotta meg ars poeticáját a tévézőkkel.

Többet a műsor honlapján, élő közvetítéssel.