Megszökne a Bár egyik játékosa

Vágólapra másolva!
Még csak bő egy hete kezdődött a Viasat3 Bár 2.0 című valóságshow-jának második szériája, egy szereplő már nehezen bírja idegileg.
Vágólapra másolva!

A bezártság mindenkire másképp hat, de az mindenképp meglepő, hogy egyik-másik játékos már egy hét után nehezen bírja a nyomást a Bár 2.0 valóságshow-ban. Míg a ValóVilág vagy a Big Brother hermetikusan elzárta a szereplőket a külvilágtól, a Viasat3 reality-jének egy része a házhoz közeli étteremben-bárban forog, azaz lényegesen szabadabb, nagyobb mozgásteret biztosít a játékosoknak, akiket még haverok, családtagok is látogatnak néha.

Az óbudai családi ház egyik szintjét szeptember 12-én éjjel foglalta tizenegy fiatal, a tévéműsor 15-én este nyolckor indult a Viasat3-on. A múlt héten már akadt esemény bőven: az egyik női játékosról kiderül, hogy pár évvel ezelőtt szerepelt egy pornófilmben, később pedig egy nem megfelelően viselkedő roma játékosnak indítványozta egy lány, hogy menjen vissza, "fürödni a Gangeszbe". Most is az Iván nevű szereplő szállította a témát, többször bejelentette, hogy elege van, kiköltözik, most viszont a műsor honlapja (ahol élő közvetítés látható) arról számol be, hogy éjjel még ki is akart mászni az ablakon.

Az ilyen izgága, sok konfliktust generáló karakterek - noha sokaknak bosszantóak, talán ellenszenvesek - mindazonáltal kiváló figurák a tévéműsort készítő stábnak, mert velük legalább mindig történik valami, nem úgy, mint a taktikázó, szolidabban viselkedő többséggel. Korábbi reality-k esetében sokszor előfordult, hogy a legenergikusabb, legtöbbet beszélő, legtöbb galibát okozó szereplőket szavazták ki a nézők, majd később hosszan morogtak, mert csak unalmas, etikettet ismerő, megfontoltan taktikázó játékosok maradtak a képernyőn.