Rémálom lesz a jó buliból

Vágólapra másolva!
A CBS tervezett sorozatában egy szigeten játszódnak az események, és sorra halnak a szereplők, akárcsak a Tíz kicsi néger című krimiben.
Vágólapra másolva!

A 2008-2009-es televíziós évad várt szereplői közt emlegetik a tévés tartalmakkal foglalkozó internetes oldalak a Harper's Island című sorozatot, mely jövő év elején indulhat az USA-ban, és csak egy év múlva kerülhet hazai csatornára. A CBS által favorizált dráma tehát midseason-sorozat lesz, és valószínűleg 13 részt kap elsőre. Amennyiben tavasszal jó nézettséget szállít, mehet a második évad is később.

A sztori ismerős lehet, nyilván a szálak kavarásában, képi világban, színészi játékban hozhat újat a sorozat. Ebben egy csapat fiatal jön össze egy kis szigeten, hogy megünnepeljen egy ifjú párt, ám rejtélyes halálesetek jönnek sorra, valaki módszeresen gyilkolja a jelenlévőket. Agatha Christie Tíz kicsi néger című regénye szintúgy egy elhagyott szigeten játszódik (zárt kör, semmi esély arra, hogy valaki elmeneküljön), ez amúgy minden idők egyik legnépszerűbb krimije: az 1939-es írásból százmilliónál is több fogyott, több tucat nyelvre fordították le. A Harper's Island alapsztorija hallatán még a Péntek 13-filmek ugorhatnak be, ott is fiatalok egy csoportja igyekszik szórakozni egy tóparton, a világtól elzártan, de persze idővel rémálommá lesz a nyaralás.