Dawson és a haverok - új csatornán

Vágólapra másolva!
Ezúttal a Cool TV-n láthatjuk a Dawson és a haverok-at: a tinisorozat szeptember 29-től minden hétköznap jelentkezik.
Vágólapra másolva!

Bizonyára sokan emlékeznek még a Dawson és a haverok-ra, mely egy filmrendezői ambíciókat tápláló kamaszfiú iskoláséveit dolgozza fel. A történet egy amerikai kisvárosban (Capeside-on) játszódik, és akkor kezdődik el, amikor Dawson és barátai középiskolába kerülnek.

A főhős legjobb barátja Joey Potter, aki történetesen egy lány, így amint nőnek fel Dawsonnal, kapcsolatuk egyre inkább ellentmondásossá válik. A "haverok" között találjuk még Jennifert, aki a nagymamájához költözött a kisvárosba, és egyből felkelti Dawson érdeklődését; valamint Pacey-ét, akinek csak a szexen jár az esze, de kortársai nem veszik elég komolyan - annál inkább bejön viszont az iskola tanárnőinek.

Érdekesség, hogy a sorozat ötlete, a többek között a Sikoly-sorozatot és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-t is jegyző Kevin Williamson fejéből pattant ki, aki saját kamaszkorát idézte meg a történettel. Az élmények filmre vitelében Paul Stupin producer segített neki, aki egy másik klasszikus tinisorozat, a Beverly Hills 90210 születésénél is jelen volt.

A Dawson és a haverok első epizódját hétfőn 16.40-től láthatjuk a Coolon, a további részek hétköznaponként ugyanebben az időpontban jelentkeznek. Az pedig, aki lemaradt valamelyik adásról, másnap 13.55-kor még elcsípheti az ismétlést.