Szexvideón az egykori Baywatch-fiú

Vágólapra másolva!
Talán emlékeznek még a nézők a kis Hobie-ra a Baywatch-ból: az őt játszó fiú már 27 éves, legújabban pedig egy szexvideója került elő.
Vágólapra másolva!

A Baywatch-ban két srác is eljátszotta Mitch Buchannon (David Hasselhoff) fiát: elsőként Brandon Call tűnt fel a szerepben, akit aztán az Egyről a kettőre című vígjátéksorozatban is láthattunk. Az ő jelenlegi életéről nem sokat lehet tudni, hisz a filmezéstől visszavonult, állítólag benzinkutasként dolgozik.

A Hobie-t alakító másik színész, Jeremy Jackson is már 27 éves, és mostanában próbálja magát újra betornázni a nézők látókörébe - tegyük hozzá, eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel. Szerepel egy realityben, és mozifilm is megjelent a közreműködésével, de nem vált még igazán ismertté.

A színész most azon aggódik, hogy nem is fog, hisz az internetre kikerült egy korábbi szexvideója, ami szerinte azonmód kettétörheti frissen indult karrierjét. Persze az is előfordulhat, éppen hogy reklámfogásról van szó, hisz egy szexbotránynál mi lenne jobb mód arra, hogy valaki a média érdeklődésének középpontjába kerüljön?

Az ominózus felvétel egyébként négy éve készült egy tetovált pornószínésznővel, Sky Lopezzel. Jackson állítása szerint a videó magáncélra készült - bár ha valaki pornóssal hetyeg, számíthat rá, hogy a kisfilm mást is érdekelni fog. A színész mindenesetre jogi útra szeretné terelni a történteket, megpróbálja perbe fogni azt, aki kiszivárogtatta a videót.