Vicces és pajzán nőkre vágynak

Vágólapra másolva!
Az [origo] olvasói nem bánnák, ha a szex és a humor dominálna a Viasat3 őszi valóságshow-jában, a Bár 2.0-ban.
Vágólapra másolva!

Bő hatezer szavazat érkezett kérdésünkre: azt tudakoltuk, mire vágynak a tévézők, milyen elvárásokkal ülnek le egy reality elé. A válaszadók 41 százalék a "szex" opcióra bökött menten, hezitálás nélkül, további 27 százalék pedig a humort emelte ki (ebben a csatorna már elért egy szintet, hiszen a Lúzer FC egy könnyed, de szerethető, vicces műsor volt).

Olvasóinknál a külsőségek fontosak, mert jó nőket 7,3 százalék látna szívesen, jó pasikat 4,9 százalék, ugyanakkor "szerethető fickók" és "szerethető nők" variációk nem voltak annyira rokonszenvesek, csak 1,8 és 1,9 százalékot értek el. Az erotika legyőzte az érzelmet (előbbi 4,1 százalékon állt, utóbbi csak 2,7-et jegyzett), és kiderült, hogy sírást, zokogást, drámai jeleneteket nem akarnak látni a nézők - persze az előzetes felmérés eredménye nem jelenti azt, hogy menten elkapcsolnak, ha hisztizve tombol egy dekoratív hölgyszereplő, kioszt pár pofont, majd telesír egy vödröt.

A Viasat3 pár héten belül kommunikálja, kik alkotják a tízfős beköltöző csoportot. Addig az [origo] tévérovatának oldalain, a jobb alsó sarokban lehet szavazni tíz próbálkozóra (rajtuk kívül még sokan vannak versenyben). A jelöltek kisfilmjei itt megtekinthetőek!