Válogat a TV2 és az RTL Klub

Vágólapra másolva!
A TV2 frissítené a Jóban Rosszban csapatát, 11 és 22 éves kor közti szereplőt keres. Az RTL Klubnál pedig egy új vetélkedőbe lehet bekerülni - talán Vágó új műsora készül?
Vágólapra másolva!

"Te mit gondolsz? A magyarok hány százaléka ébred egy vadidegen lakásában, úgy, hogy nem tudja mi történt vele az előző éjjel? Szerinted minden második nő megbukik az első KRESZ vizsgáján? Vagy csak minden harmadik? Ha jól tippelsz, akkor rád vár az RTL KLUB vadonatúj műsora, ahol nevetve nyerhetsz akár több millió forintot is! Ha úgy érzed, hogy ismered a világot, tudod, hogy mit gondolnak az emberek az élet fontos vagy éppen lényegtelen kérdéseiről, akkor jelentkezz játékosnak" - áll a csatorna felhívása a honlapon.

Mivel az RTL-nél biztosan lesz Pókerarc ősszel, A széf pedig jó számokat hozott tavasszal, ettől a két műsortól aligha kell végleg búcsúzni. Aki menne egy új produkcióba, küldheti nevét, korát, számát, lakhelyét a [email protected] e-mail címre. Vagy küldhet sms-t a 06-20-555-2222 számra, ahová a JÁTÉKOS szót és a nevet kell bepötyögni.

A Jóban Rosszban is szereplőválogatást szervezett, ahol bárki kipróbálhatja, milyen színészi képességekkel rendelkezik. Nem kizárt, hogy egy képzetlen őstehetség komolyabb szerepet is megcsíp. A nagyi mondjuk esélytelen a meghallgatáson, mert 11 és 22 éves kor közti szereplő kell a produkciónak. Próbálkozni a 06-1-434-2084-es telefonszámon, vagy a jelentkezem@interaktív.hu e-mail címen lehet.