Gyilkos szatíra közeleg

Vágólapra másolva!
Szeptember 14-én indul az AXN műsorán a meglehetősen szatirikus hangvételű Tiszta Hollywood, mely az álomgyár kulisszái mögé kalauzolja a nézőket. 
Vágólapra másolva!

A széria főhőse Peter Dragon, akit a Szellemekkel suttogó Payne professzoraként ismert Jay Mohr játszik. A pöffeszkedő, nagyképű producer azt hiszi, csak azért, mert néhány filmje kasszasiker lett, megengedheti magának, hogy mindenkin átgázoljon és undok stílusával a legtöbb embert vérig sértse.

Legutóbbi filmje azonban hatalmasat bukik, úgyhogy Peter kénytelen belátni, hogy Hollywoodban "az ember annyit ér, amennyit a legutolsó filmje". Életét ráadásul rettegett főnöke is megkeseríti, aki történetesen volt feleségének új férje, és ezáltal gyermekének nevelőapja.

A nehéz helyzetben hősünk már csak újdonsült ismerősében, egy kiöregedett prostituáltban bízhat, aki valaha szépreményű gyerekszínésznek indult, de aztán súlyos drogproblémái miatt Hollywood kivetette magából. A bukott producer úgy érzi, nincs mit veszítenie, ezért úgy dönt, hogy ezt a nőt teszi meg fejlesztési igazgatónak.

A Tiszta Hollywood igazi szatíra, amely kíméletlen őszinteséggel tart tükröt az álomgyár hazug világának. Miközben leleplezi a siker-pénz-csillogás háromszög buktatóit és útvesztőit, rengeteg humoros jelenettel szórakoztatja a nézőket - szeptember 14-től hét héten át, vasárnaponként dupla epizódokkal az AXN-en.