Mellrákot találtak Christina Applegate-nél

Vágólapra másolva!
Az Egy rém rendes család szőke színésznőjénél mellrákot diagnosztizáltak. A betegség korai stádiumban van, mindenki bizakodó.
Vágólapra másolva!

Christina Applegate-nél mellrákot diagnosztizáltak, de a teljes felgyógyulásban bízik orvos és páciens is, mivel korai stádiumról van szó - közölte sajtósa, Ame Van Iden. A színésznő szeptemberben egy különleges, egyórás tévéműsorban hívja fel a figyelmet a betegségre, és igyekszik adományokat gyűjteni a kutatásokhoz. A kezdeményezésre rábólintott az ABC, a CBS és az NBC is.

A 36 éves színésznő manapság a Samantha Who? című sorozat sztárja (Emmy- és Golden Globe-jelöléssel), ebben egy olyan nőt alakít, aki kóma után magához tér, és semmire nem emlékszik előző életéből. Applegate számos mozifilmben szerepelt, a Jóbarátok-ban is feltűnt, de a tévézők nagy többsége kétségkívül a csacska, pajzán, csinos Kelly Bundy-ként azonosítja az Egy rém rendes család-ból, hiszen 257 epizódban tűnt fel 1987 és 1997 között. A világszerte ismert komédia jeles színésznőjét a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.