Idős nők fiúkra vadásznak

Vágólapra másolva!
A tévés reality műfajában minden elképzelhető: most olyan valóságshow-t forgatnak, melyben idős asszonyok igyekeznek elcsábítani fiatal srácokat.
Vágólapra másolva!

Valóságshow-t jóformán mindenféle ötlet alapján lehet forgatni, így készült már ilyen macskákkal, kutyákkal, forgattak hajléktalanokkal, homoszexuális stylistokkal, papokkal.

Akad műsor, mely bukóban lévő politikus népszerűségének növelése végett forgott, másikban rocksztárt kerestek, a harmadikban szerelmet, a negyedikben szexpartnert. Dolgozott kamera börtönben, trópusi szigeten, iskolában, futballista hálószobájában, luxusvillában és szemétdombon.

Most a VH1 indít realityt Camp Cougar címmel, melyben nők tanulják meg a csábítás fortélyait, írja a New York Post. A valóságshow-ban az idősebb hölgyek kipróbálják, miféle trükkökkel lehet elkapni fiatal, jóképű fickókat (azon kívül, hogy vesznek nekik egy méregdrága sportautót), a műsorvezető pedig Lisa Gastineau lesz, aki lányával együtt már szerepelt egy életével, mindennapjaival foglalkozó realityben.