A TV2 nem akarja Havast

Vágólapra másolva!
Noha a lapok arról cikkeztek, hogy Árpa Attila visszafogadná, a TV2 nem kíván együtt dolgozni Havas Henrikkel.. Személycsere viszont lesz, ketten távoznak az Aktív-ból.
Vágólapra másolva!

A Bors információi szerint Árpa Attila, a TV2 kreatív vezetője visszavenné Havast a csatornához, amennyiben lefogyna és a Mokká-t erősítené. Szó esett még egy főműsoridős, esti műsorról is, de mindebből aligha lesz valami, ugyanis mint Magyar Rita, a TV2 szóvivője az [origo]-nak jelezte, a csatorna egyáltalán nem kíván együtt dolgozni a tavasszal a Story tévén beszélgetős műsort vezető tévéssel. Árpa Attila megkeresésünkre nem kívánt erről beszélni, Havas Henrik pedig az őszi terveiről nem akart nyilatkozni. "Nem kerestek a csatornától" - bökte ki végül.

Személycserék persze lesznek a TV2-nél: Szebeni Istvánt A Kiválasztott-ból ismert Somogyi Zoltán váltja majd az Aktív-ban, Gombos Edina utódját csak a napokban nevezik meg. Szebeni hét év után kényszerül távozni a csatornától, Gombos Edina pedig anyai örömök elé néz. A csatorna egy időben két esti sztármagazinnal is próbálkozott, de a Bk ellen küldött Favorit hamar elvérzett, az Aktív pedig jó periódusok után gyakran halovány nézettséget szállított, így gondolhatták a csatorna vezetői, hogy ráfér a frissítés.