Döntöttek: Halottnak a csók

Vágólapra másolva!
A Pushing Daisies-t az elmúlt évek egyik legeredetibb sorozatának tartják - most új címet kapott, a magyar premier előtt.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 megváltoztatja a Pushing Daisies magyar címét, egy hónappal a premier előtt. A szinkronmunkák megkezdésénél használt munkacímet több kritika érte, ezért a csatorna úgy döntött, hogy a cselekményhez közelebb álló, és némi humort sem nélkülöző címet választ, így a sorozat Halottnak a csók címmel kerül képernyőre - áll a csatorna közleményében. A címet a sorozatjunkie.hu egyik olvasója ajánlotta először, majd a comment.com-ra is beírta egy olvasó, ők ajándékcsomagot kapnak a csatornától.

Ha a történetet nézzük, akkor megállapíthatjuk, hogy a sorozatról helytálló a sokféle leírásban sokszor szereplő mesekrimi műfaj-meghatározás. Adott ugyanis a főhős, a Pitekészítő (Piemaker) alias Ned, aki gyermekkorában felfedezi, hogy egy különös képességgel bír, mégpedig érintésével fel tudja támasztani a holtakat. Egy második képessége is van Nednek, mégpedig az, hogy második érintésével ismét meg tudja ölni a feltámasztott delikvenst. Bővebben itt írtunk róla.

Forrás: [origo]

Szeptember 8-tól tűzi műsorára a sorozatot, mely az előző tévés évad legnagyobb meglepetése volt az Egyesült Államokban, legalábbis a tekintetben, hogy mind a nagyközönség, mind a kritika egyből megszerette. Utolsó érintésig címmel tervezték leadni, ez változott most.