Vágólapra másolva!
A Cool TV-n csütörtökön kezd a Skins, amely minden eddiginél naturálisabban mutatja be a bulizó tinédzserek világát.
Vágólapra másolva!

Hatalmas mennyiségű pia és drog, mindenre kapható lányok, dübörgő zene - más már nem is kell a jó bulihoz a Skins (anti)hősei szerint. Minden idők talán legmerészebb tinisorozatáról van szó: mintha csak Bret Easton Ellis A vonzás szabályai című könyvét tágították volna ki az alkotók, sokkal több emberi szituációval és humorral töltve meg a sztorikat.

A történet középpontjában egy csapat tizenhét éves kamasz áll, akiknek a felnőtté válás küzdelmei már nem teljesen ugyanazt jelentik, mint az előző generációknak. Megismerkedhetünk Tonyval, a város legnépszerűbb fiújával, valamint gyönyörű barátnőjével, Michelle-lel; legjobb barátjával, az önbizalomhiányos szűz fiúval, Siddel; és a kissé flúgos, de aranyszívű anorexiás lánnyal, Cassie-vel.

Így néz ki egy parti a Skins-ben:


Aztán ott van még Chris, aki bármikor benne van egy jó kis balhéban; Jal, a szépreményű klarinétos; Maxxie, aki minden fiút akar, és mindet meg is kapja; a vallásos családból származó Anwar, akit tiltanak a drogtól és az alkoholtól, de ő mindkettőt kipróbálja; a gazdag Abigail, aki rendszeresen jár terápiára, és nyugtatókon él.

A fiatalok zűrös mindennapjait bemutató sorozat első epizódja július 31-én 22 óra 10 perckor kezdődik a Cool TV-n, a további epizódok csütörtökönként ugyanebben az időpontban láthatók. Az ismétlésekre vasárnaponként éjfélkor kerül sor.